De Groenste Sloperij, ook in Amsterdam

Bent u toe aan een nieuwe auto en is uw oude, kapotte auto niets meer waard? Of u heeft een schadeauto die niet meer gerepareerd kan worden? Lever hem in bij de Groene Sloperij omgeving Amsterdam en krijg er nog een mooi bedrag voor terug. Het geheim van de Groene Sloperij is de manier waarop wij de auto’s demonteren. Wij zien het namelijk als onze missie om dit zo te doen dat het afval wat overblijft na demontage van de auto zo min mogelijk is. Want, hoe minder afval, hoe beter uiteraard voor het milieu. En het levert u zelf ook nog wat op! Juist omdat wij er zoveel recyclebare materialen en bruikbare onderdelen uit halen, profiteert u van een hele mooie prijs. Een win-win situatie dus!

Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor de Groene Sloperij:

  • Onze autosloperij is een RDW erkende organisatie. Hierdoor kunnen wij u bij het ophalen van uw sloop auto direct  een vrijwaringsbewijs uitgeven.
  • Bij het ophalen van uw sloopauto krijgt u direct cash het afgesproken geld bedrag in handen.
  • We zijn aangesloten bij brancheorganisaties STIBA en ARN. Daarnaast is onze auto sloop in het bezit van een KZD certificaat van het derde tevens hoogste niveau. Kijk voor meer informatie hierover op www.kzd.info

Verminderde CO2 uitstoot!
De Groene Sloperij plant haar routes zo efficiënt mogelijk in. Op die manier verminderen we de CO2 uitstoot van onze transportwagens. Dat is ook de reden dat wij niet alleen in Amsterdam zelf sloop auto’s ophalen, maar ook in de omgeving van Amsterdam. Hierbij kunt u denken aan plaatsen als Zaanstad, Zaandam, IJmuiden en Amstelveen. Maar ook in Diemen, Haarlem, Naarden, Hoofddorp en Bussum halen wij auto’s op.

Onderdelen

Omdat wij ernaar streven zo min mogelijk afval over te houden na het slopen van een auto, kijken we altijd uit naar bruikbare onderdelen en materialen. Deze komen we dan ook vaak nog tegen en verkopen we graag aan u! Uiteraard nadat we ze uitvoerig getest hebben. Belt u naar 088-0566666 om uit te vinden of wij het door u gezochte onderdeel op voorraad hebben. Mailen kan ook: info@groene-sloperij.nl