Utrecht – laat uw oude auto groen slopen

Groene Sloperij regio Utrecht is oprecht een groene sloperij te noemen. Wij kopen sloopauto’s in, om ze vervolgens om de meest milieuvriendelijke wijze te demonteren. Wij vinden dat er al genoeg afval in de wereld is, en doen er daarom alles aan om het afval wat van sloop auto’s komt, tot het minimum te beperken.

Sloopauto gevraagd!

Dus heeft u een kapotte auto, laat hem niet voor de deur wegroesten! Laat de Groene Sloperij doen waar we goed in zijn, milieuvriendelijke autodemontage! En u krijgt ook nog eens een leuk bedrag voor uw sloopauto betaald. U profiteert van het feit dat wij nog veel uit uw versleten auto kunnen halen. Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in uw schadeauto.

Nog meer voordelen
Uiteraard geniet u nog meer voordelen wanneer u kiest voor de Groene Sloperij:

  • Uw sloop auto wordt gratis opgehaald bij u thuis
  • U krijgt het afgesproken bedrag contant uit betaald
  • Direct een vrijwaringsbewijs in handen
  • De Groene Sloperij is aangesloten bij STIBA en ARN. Brancheorganisaties die kwaliteit van de auto demontage waarborgen.

U woont niet in Utrecht?

Geen probleem! In de hele regio van Utrecht haalt onze sloperij sloopauto’s op.  Denkt u hierbij aan plaatsen als Ijsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Maarssen, Woerden, Zeist, Wijk bij Duurstede en Culemborg.

Op zoek naar auto onderdelen?

Ook hiervoor kunt u terecht bij de Groene Sloperij. Wij zijn experts in het herkennen van bruikbare onderdelen! Neem contact op om er achter te komen of wij het onderdeel op voorraad hebben waar u naar op zoek bent! Dit kan telefonisch via telefoonnummer 088-0566666 of per mail info@groene-sloperij.nl.