Den Haag, ook hier groen uw auto slopen

Ook in Den Haag: de Groene Sloperij!

U wilt van uw auto af, maar niet het milieu belasten? Breng uw sloopauto of uw schadeauto naar de Groene Sloperij en wees verzekerd van milieu vriendelijke autodemontage. Bij ons staat het milieu namelijk voorop!

Wij kunnen dit doen omdat we de auto’s zo zorgvuldig nalopen op bruikbare onderdelen/materiaal. Er is veel vraag naar bruikbare onderdelen voor oudere auto’s die gerepareerd moeten worden. Gelukkig is er nog veel materiaal in een auto te vinden wat te gebruiken is voor recycling. En daar profiteert u ook van. Er zit namelijk meer in uw auto dan u denkt! U krijgt een hoge opkoopprijs voor uw auto.

Over de Groene Sloperij

De Groene sloperij regio Den Haag is een autosloperij die zich gespecialiseerd heeft in zo effectief mogelijk auto slopen. Als groene sloperij proberen wij het afval wat over blijft van een auto tot het minimum te beperken. Zoveel mogelijk onderdelen, of anders het materiaal worden opnieuw gebruikt of gebruikt voor recycling. De Groene Sloperij  is actief in de omgeving Den Haag. U kunt bij ons ook terecht als u in een van de volgende plaatsen woont:

Ook voor onderdelen naar de Groene Sloperij

Wanneer u op zoek bent naar een onderdeel voor uw auto, ook dan kunt u met ons contact opnemen. Het gebeurt namelijk regelmatig dat wij nog bruikbare auto onderdelen tegenkomen. Weten of onze sloperij ook voor u een onderdeel op voorraad heeft? Neem dan contact op, telefonisch op nummer:088-0566666 of per mail naar info@groene-sloperij.nl.