Laat uw auto groen slopen in de regio Rotterdam

De Groene Sloperij omgeving Rotterdam doet aan sloopauto inkoop en aan milieuvriendelijke demontage van deze auto’s. De Groene Sloperij stelt zichzelf als doel om uw oude, versleten auto zo te demonteren dat er zo weinig mogelijk restafval is. Herbruikbare onderdelen worden doorverkocht en andere materialen worden zoveel mogelijk ingezet voor recycling producten. Ook schadeauto’s kunt u aan ons verkopen. Groene sloperij Rotterdam; dan weet u dat u goed bezig bent.

Daarnaast kent de Groene Sloperij nog meer voordelen:

  • Een hoge opkoopprijs voor uw sloopauto
  • Direct een vrijwaringsbewijs  in handen
  • Het ophalen van uw sloopauto kost u niets
  • Snelle afhandeling: telefonisch zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Vaak kunnen wij u al direct een bod doen op uw auto. Neemt u liever contact op via het contactformulier? Dan proberen wij binnen twee uur te reageren.
  • We zijn een RDW erkende autosloperij, en aangesloten bij diverse branche organisaties als het KZD, de ARN en STIBA.

Uw sloop auto verkopen aan de Groene Sloperij, eenvoudig bijdragen aan een betere wereld.

Wij halen niet alleen sloopauto’s op in Rotterdam zelf, maar ook in de omgeving van Rotterdam! Wij  plannen onze routes zo efficiënt mogelijk in en verminderen zo de CO2-uitstoot.

Onder andere in de volgende plaatsen haalt Groene Sloperij Rotterdam ook haar auto’s op:

Ook voor auto onderdelen

Omdat wij het slopen van een auto erg secuur doen, komen wij vaak nog bruikbare auto onderdelen tegen. Voor we een auto onderdeel verkopen, wordt het uiteraard eerst grondig getest. We kunnen u dan ook een garantie van drie maanden bieden op gebruikte auto-onderdelen. Ook leveren wij door heel Nederland. Wilt u weten of wij het onderdeel voor u op voorraad hebben, mailt u dan naar: info@groene-sloperij.nl of belt u naar telefoonnummer: 088-0566666.