De Groene Sloperij, ook in Bergen Op Zoom

De Groene Sloperij, de nummer 1 in sloopauto inkoop en  groene autodemontage!

Bij de Groene Sloperij staat duurzaam ondernemen voorop,  en daar profiteert u ook van! De auto’s worden zo gedemonteerd dat wij zo min mogelijk afval over houden, want afval is schadelijk voor de natuur. Wij halen al het bruikbare materiaal eruit, en kunnen dat weer verwerken in recycling producten. Dat is ook de reden dat wij u altijd een hoog bedrag kunnen bieden voor uw oude auto. Dit mag ook een schadeauto zijn.

Onze autosloperij  is een RDW erkende auto sloop. Auto’s slopen op een verantwoorde wijze is onze specialiteit. Naast het slopen van auto’s houden wij ons ook bezig met sloop auto inkoop. Dus wilt u uw sloopauto verkopen en zeker weten dat het slopen van uw auto op een verantwoorde wijze gebeurt? Dan doet u er goed aan uw sloop auto te verkopen aan de Groene Sloperij.

De Groene Sloperij omgeving Bergen op Zoom haalt sloopauto’s op in de hele regio Bergen op Zoom. Wij komen gratis uw sloopauto ophalen in onder meer de volgende plaatsen:

  • Halsteren
  • Woensdrecht
  • Huibergen
  • Hoogerheide
  • Ossendrecht
  • Steenbergen

Onze auto sloop is ook aangesloten bij de verschillende organisaties uit de autodemontage branche, zoals RDW, ARN en STIBA. Ook is de autosloperij in het bezit van een KZD-certificaat.

Auto-onderdelen

Omdat wij zoveel mogelijk bruikbare onderdelen uit de sloop auto halen tijdens de demontage, hebben wij veel auto-onderdelen op voorraad. Neem contact op met ons op om er achter te komen of wij het auto-onderdeel hebben waar u naar op zoek bent. Dit kan per telefoon: 088-0566666, of stuur een e-mailtje naar: info@groene-sloperij.nl.