Auto slopen? Groene Sloperij regio Den Bosch!

Een auto voor de deur staan die geen cent meer waard is? Laat hem ophalen door de Groene Sloperij! De groene sloperij kent twee grote voordelen: u weet dat uw kapotte auto geen onnodige schade aan zal richten aan het milieu en voordeel twee: u krijgt zelf een mooi bedrag terug voor uw auto. Juist omdat wij ons gespecialiseerd hebben in auto slopen (auto demontage), herkennen wij als geen ander bruikbare auto onderdelen en recyclebaar materiaal. Omdat we dit weer door kunnen verkopen, kunnen we u een mooi bedrag terug geven voor uw sloopauto. En ook een schadeauto kunt aan ons verkopen.

Een betrouwbare partner
Het moederbedrijf van de Groene Sloperij is aangesloten bij STIBA, ARN en het RDW. De Sloperij heeft zelfs een KZD certificaat niveau 3. Dit houdt onder andere in dat we verantwoord auto slopen, conform wettelijke voorschriften. Kijk voor meer informatie hierover op www.kzd.info.

Groene Sloperij Den Bosch is actief in de gehele omgeving van Den Bosch. We komen langs in alle plaatsen in de regio: Kerkdriel, Wijk en Aalburg, Spijk, Sint-Michielsgestel, Zaltbommel, Maaskantje, Rosmalen, Middelrode. Maar ook in Nieuwkuijk, Vught, Oss en Drunen.

Op zoek naar auto-onderdelen?

Dat kan! Bij het demonteren van sloopauto’s komen wij nog regelmatig bruikbare onderdelen tegen. Dus bent u op zoek naar een specifiek auto onderdeel? Neemt u telefonisch contact op via telefoonnummer 088-0566666, of stuur een e-mailtje naar: info@groene-sloperij.nl