Groener slopen kan niet, in de omgeving Arnhem

Duurzaam ondernemen en sloopauto’s?

Het lijkt misschien een aparte combinatie maar het kan wel degelijk! Bij de Groene Sloperij staat duurzaam ondernemen voorop. Als er namelijk op een gebied veel te winnen valt, dan is het wel auto demontage. Als experts in demonteren, recycling en bruikbare onderdelen herkennen, kunnen we als geen ander een steentje bijdragen aan een beter milieu. We strippen de auto’s zo zorgvuldig, dat er zo min mogelijk restant van overblijft. Want er zit meer in uw auto dan u denkt!

Een hoog bedrag!
Omdat wij zo veel uit uw auto kunnen halen, krijgt u een hoge opkoopprijs terug voor uw auto. Dus moet uw auto naar de sloop? Dan bent u bij De Groene Sloperij aan het juiste adres. U krijgt direct een vrijwaring voor de RDW en uw sloopauto wordt gratis bij u opgehaald.

Wij zijn actief in de hele regio Arnhem, dus u kunt ook bij ons terecht als u in een van de omliggende plaatsen woont zoals Oosterbeek, Westervoort. Zevenaar of Elst. Dus ideaal!

Als Groene Sloperij kijken wij altijd uit naar auto onderdelen die nog goed bruikbaar zijn. Bent u op zoek naar zo’n onderdeel? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Kapotte auto?

Uw auto is kapot en de moeite van het repareren niet meer waard? Of misschien zelfs een schadeauto? Niet getreurd. Wij houden ons bezig met sloopauto inkoop van alle soorten auto’s. En we komen hem gratis bij u ophalen, dus als hij niet eens meer rijdt, is dat geen probleem.

Uw auto aanmelden

Om uw auto aan te melden kunt u op twee manieren contact opnemen. Direct iemand spreken? Belt u dan op telefoonnummer 088-0566666. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Wordt u liever zelf terug gebeld, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Op zoek naar onderdelen?

Bent u voor uw huidige auto op zoek naar een specifiek onderdeel? Dat komt mooi uit, want wij hebben ook auto onderdelen. Als groene sloperij proberen wij zoveel mogelijk bruikbaar materiaal uit de auto te halen, dus ook onderdelen. U hoeft niet bang te zijn voor een versleten onderdeel; deze testen wij uitvoerig. Belt u voor uw onderdeel naar: 088-0566666 of stuur een mailtje naar: info@groene-sloperij.nl