Groen slopen in Tilburg en omgeving

De Groene Sloperij, voor auto slopen op een verantwoorde manier.

U bent op zoek naar een betrouwbare partij waar u uw auto kwijt wilt. Maar hoe weet u zeker dat uw sloopauto ergens terecht komt waar hij geen onnodige schade aanricht aan mens en milieu. Dan kunt u terecht bij de Groene Sloperij regio Tilburg. Wij demonteren de auto’s zorgvuldig en daarmee beperken  we het restafval tot het minimum. Voor u levert dit ook wat op: omdat wij er bruikbare auto-onderdelen en materialen uithalen, kunnen wij u ook nog een mooie prijs bieden voor uw oude, versleten auto. Want hij mag dan kapot zijn, de Groene Sloperij weet altijd nog iets nuttigs uit uw auto te halen. Deze auto-onderdelen worden ook verkocht, dus bent u op zoek, dan kunt u contact opnemen om er achter te komen of wij desbetreffend onderdeel op voorraad hebben.

Waarom kiezen voor de Groene Sloperij?

  • Een hoge opkoopprijs voor uw kapotte auto
  • Heeft u een schadeauto? Ook die komen wij graag ophalen.
  • Onze ophaaldienst is 100% gratis
  • We halen op in de hele regio van Tilburg. Hier vallen onder andere de volgende steden onder:
  • Ook voor auto onderdelen kunt u bij ons terecht. Stuur een e-mailbericht naar: info@groene-sloperij.nl of bel: 088-0566666
  • Onze sloperij is aangesloten bij ARN, STIBA en de RDW. Ook is de autosloop in het bezit van het KZD-certificaat***. U gaat dus met een betrouwbare partij in zee.

Uw sloop auto verkopen

U wilt graag uw auto verkopen aan De Groene Sloperij? Kiest u zelf hoe u contact met ons opneemt. U kunt het contactformulier invullen, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Heeft u liever direct iemand aan de lijn, belt u dan op telefoonnummer: 088-0566666.