Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn auto als jullie hem hebben opgehaald?

Uw auto wordt naar onze innovatieve demontagehallen gebracht. Vervolgens wordt hij ontdaan van alle vloeistoffen. Alle (schuim)rubber wordt uit de auto gehaald en alle bruikbare onderdelen worden uit de auto gehaald zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden. Alle ijzer wordt er uit gehaald en gebruikt voor recycling. Wat overblijft wordt samen geperst en verhandeld.

Kan ik bij jullie ook terecht voor auto-onderdelen?

Ja, dat kan zeker. Wij proberen juist zoveel mogelijk te hergebruiken wat uit de sloopauto’s komt. Geef in het contactformulier aan dat u op zoek bent naar een auto-onderdeel en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken of we het onderdeel van uw wens op voorraad hebben. Liever direct met ons in contact komen? Dan kunt u ons ook per telefoon bereiken op:

Wij streven ernaar de hoeveelheid afval van schade- en sloopauto’s tot het minimum te beperken.

Heeft dat maatschappelijk verantwoord ondernemen van jullie niet juist negatieve gevolgen op de prijs die jullie mij voor mijn auto betalen?

Nee, juist niet. Wij kunnen u een hoge opkoopprijs bieden, juist omdat wij er in investeren zo veel mogelijk bruikbare onderdelen er uit te halen. En niet alleen onderdelen, bepaalde materialen kunnen we ook weer gebruiken voor recycling.