De groenste auto sloop van Nijmegen en omgeving

U heeft een auto voor de deur die weg staat te roesten? Hij kost u eigenlijk alleen maar geld omdat u er wegenbelasting voor betaalt terwijl u hem niet meer gebruikt? Levert u hem dan in, en krijg er nog een mooi bedrag voor terug!

Bij de Groene Sloperij houden wij ons bezig met sloopauto inkoop en auto demontage. En, de naam van onze sloperij zegt het uiteraard al, dit doen wij op een groene en dus duurzame manier. Op die manier weet u zeker dat uw auto geen onnodige schade aanricht aan mens en milieu. Wilt u uw sloopauto of schadeauto verkopen en geeft u ook iets om de natuur en de toekomst van onze aarde, kies dan voor de Groene Sloperij.

Nog meer voordelen
Er zijn nog meer redenen om te kiezen voor de Groene Sloperij. We halen uw versleten, kapotte auto gratis bij u op, en u krijgt direct het vrijwaringsbewijs van de RDW in handen! Op die manier kunt u uw auto afmelden voor alle verplichtingen die een auto met zich mee brengt. Ook is de autosloperij aangesloten bij brancheorganisaties als STIBA en ARN. Zo weet u zeker dat u in zee gaat met een betrouwbare partij.

Gratis ophalen in regio Nijmegen

De Groene Sloperij komt voor niets uw sloopauto ophalen in de regio Nijmegen. Onder de omgeving Nijmegen vallen onder andere de volgende plaatsen:

Ook voor auto-onderdelen

Wij als duurzame sloperij kijken altijd of er in een auto nog bruikbare onderdelen aanwezig zijn en we hebben dan ook inmiddels een flinke voorraad. Wilt u weten of wij ook het auto-onderdeel hebben waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Dit kan via een mail naar info@groene-sloperij.nl of belt u naar telefoonnummer: 088-0566666. Wij leveren door heel Nederland!