Voor het groen slopen van uw auto in Roosendaal

Groene Sloperij Roosendaal, voor autodemontage op een milieuvriendelijke manier!

Geld verdienen aan uw oude, kapotte, ronduit versleten auto? De Groene Sloperij biedt u nog een mooi bedrag, voor uw sloop- of schadeauto. Daarnaast heeft u de zekerheid dat uw auto terecht komt bij een autosloperij die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. We beperken het restafval van de auto tot het minimum, want zoveel mogelijk materialen worden nog gebruikt voor de recycling. Er zit meer in uw sloopauto dan u denkt!

We plannen onze routes zo zorgvuldig mogelijk in om de CO2-uitstoot van onze ophaalwagens te verminderen. Daarnaast halen we in de hele regio Roosendaal sloop auto’s op, 100% gratis! Onder de omgeving Roosendaal vallen onder andere Oudenbosch, Sint Willebrord, Wouw, Etten-Leur. Maar we komen ook kosteloos langs in Oud Gastel, Hoeven, Rucphen en Sprundel.

Nog meer redenen om te kiezen voor de Groene Sloperij:

  • Onze autosloop is in het bezit van het KZD (KwaliteitsZorg Demontage) certificaat, hiermee bewijst de autosloperij te voldoen aan deze strenge eisen met betrekking tot verantwoorde auto demontage.
  • Ook is onze autosloperij aangesloten bij ARN, STIBA en RDW. Dankzij deze laatste zijn wij gemachtigd een vrijwaringsbewijs uit te schrijven.
  • Snelle service, neem vandaag nog contact op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. Per telefoon kunt u 24 uur per dag uw sloopauto aanbieden. Vaak kunnen we u direct een bod doen op uw sloopauto. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

U zoekt auto-onderdelen?

Ook daarvoor kunt u bij de Groene Sloperij terecht. Wij streven namelijk naar zo min mogelijk afval, en zijn dus altijd op zoek naar bruikbare onderdelen. Deze testen we altijd uitgebreid op de sloperij, dus zo weet u zeker dat u iets goeds in handen heeft! Op zoek naar een specifiek onderdeel? Belt u naar 088-0566666 om erachter te komen of wij het op voorraad hebben. U kunt uw vraag ook kwijt per mail: info@groene-sloperij.nl.