Autosloperij regio Oisterwijk

De laatste jaren is het voeren van een AUTOSLOPERIJ in vele opzichten veranderd. Milieunormen zijn meer en meer een vlucht gaan nemen binnen de autodemontage branche. Zo ook in de omgeving van Oisterwijk en omstreken. Groene sloperij is erbij gebaat dat er volgens de laatste milieunormen gedemonteerd en gesloopt wordt. Zo is de laatste eigenaar van een sloopauto of schadeauto ervan overtuigd dat op de juiste manier zijn of haar auto gesloopt wordt. Groene sloperij is als autosloperij volledig online georiƫnteerd. Op deze wijze wordt buiten het contact opnemen via een formulier of telefonisch alles voor u geregeld. Wel zo makkelijk in deze toch al niet zo florissante tijden.

Verkoop SLOOPAUTO aan hedendaagse sloperij

Bij de Groene sloperij kunt u met een gerust hart afscheid nemen van u geliefde sloopauto. Milieuvriendelijke demontage staat voorop. Om dit te kunnen realiseren nemen wij graag uw oude of defecte wagen in. Voor niets gaat de zon op, vandaar dat wij nog hoge prijzen betalen voor uw kapotte auto in Oisterwijk. Naast de hoge vergoeding voor uw auto, halen wij deze tevens kosteloos op, bij u thuis voor de deur in de omgeving van Oisterwijk. Tevens betalen wij bij ophalen van uw vervoersmiddel het afgesproken bedrag contant uit. Daarnaast reiken wij direct een erkend RDW vrijwaring bewijs uit zodat de auto snel van u naam af is. Tevens wordt de auto na vrijwaring automisch afgemeld voor de wegenbelasting.

Gebruikte AUTOSLOPERIJ onderdelen uitleveren in Oisterwijk

Als AUTOSLOPERIJ komen bij het demontage proces veel bruikbare onderdelen vrij. Omdat wij een groen bedrijf zijn staat hergebruik bij ons voorop. Groene sloperij beschikt over een grote voorraad aan kwaliteit auto onderdelen van alle bouwjaren en merken. Alle onderdelen zijn getest en gelabeld zodat wij alleen kwaliteit prodcuten uitleveren in Oisterwijk, maar ook in de rest van Nederland zoals in Autosloperij Heiligerlee, Autosloperij Midwolda, Autosloperij Nieuweschans, Autosloperij Scheemda, Autosloperij Winschoten, Autosloperij Wesepe. Op al onze auto onderdelen, welke afkomstig zijn van onze autosloperij, kunnen wij 3 maanden garantie verlenen. Vandaag besteld is morgen in huis in Oisterwijk. Neemt u nu contact met ons op! Dit kan per telefoon op 088-0566666, of per e-mail: info@groene-sloperij.nl

WIST u DAT:

  • 96% van een SLOOPAUTO weer hergebruikt wordt
  • Dat er ruim 300 autosloperijen actief zijn in Nederland
  • Nederland voorloper is in duurzame autodemontage
  • Meer dan 300.000 sloopauto’s jaarlijks gedemonteerd worden
  • Veel demontage bedrijven hebben kwaliteit onderdelen
  • Veel sloperijen dagelijks onderdelen verzenden
  • Demontage bedrijven gecertificeerd zijn
  • Ook revisie mogelijk is bij een autosloperij
  • Gratis ophaaldienst van uw auto in Schiedam
  • Mileuvriendelijke autodemontage en verwerking