Sloperij regio Gilze en Rijen

De groene sloperij regio Gilze en Rijen is uw virtuele alternatief om uw sloopauto of schadeauto milieubewust aan te verkopen. Doordat de groene sloperij de laatste jaren veel ge├»nvesteerd heeft in maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ontwikkelen van een milieubesparende werkplaats kunnen wij ons met recht een groen bedrijf noemen. Tevens kunnen wij door onze bedrijfsvoering zeer concurrerende prijzen bieden voor uw auto. Tevens heeft de groene sloperij de beschikking over een groot assortiment aan auto onderdelen welke wij snel bij u thuis in Gilze en Rijen kunnen bezorgen. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en gekwalificeerd. Woont u niet in Gilze en Rijen? Geen probleem. Wij zijn ook actief in Sloperij Goedereede, Sloperij Goes, Sloperij Goirle, Sloperij Rijen, Sloperij Stellendam, Sloperij ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Sloopauto verkopen aan groene sloperij Gilze en Rijen

Indien u de beslissing heeft genomen om uw sloopauto te verkopen aan de Groene Sloperij dan kunt u rekenen op een hoge vergoeding. Tevens halen wij de sloopauto of schadeauto kosteloos bij u thuis op in Gilze en Rijen. Ter plaatse verstrekken wij een RDW erkend vrijwaring bewijs waarop de auto direct van u naam af is en u geen wegenbelasting meer betaald in de omgeving van Gilze en Rijen. Tevens organiseren wij voor u automatisch dat de teveel betaalde wegenbelasting door de fiscus aan u terugbetaald wordt. Vervolgens vervoeren wij uw sloopauto vakkundig naar onze sloperij waarop de auto duurzaam verwerkt wordt en de onderdelen onder de norm product hergebruikt en materiaal hergebruik hun weg weer vinden in de recycling keten.

De groene sloperij. Ook het adres voor auto onderdelen!

Als groen demontagebedrijf en sloperij hebben wij ook veel kwaliteit auto onderdelen voorradig. Deze geteste auto onderdelen kunnen wij middels onze landelijke verzend service snel bij u thuis in Gilze en Rijen thuis bezorgen. Benieuwd of we ook het onderdeel hebben waar u naar op zoek bent? Neemt u nu contact met ons op! Dit kan per telefoon op 088-0566666, of per e-mail: info@groene-sloperij.nl

Uw sloopauto verkopen aan de Groene Sloperij; een verantwoorde keuze!